A legszebb anyák napi szobrok ajándékba

2021.04.14.

Közeleg az anyák napja, amely minden évben az egyik legcsodálatosabb ünnepnek számít. Ilyenkor emlékezünk meg édesanyáinkról és sok esetben nagymamáinkról is. Erre a napra biztosan mindenki szeretné megtalálni a legtökéletesebb meglepetést, amelyet akár az internetről is be tud szerezni.

 

De vajon melyek a legszebb anyák napi szobrok ajándékba? Ebből a cikkből minden kiderül!

 

Anyák napi szobrok

 

Amennyiben gondosan válogatott és egyedi apróságot szeretnénk átadni anyák napjára, akkor nyugodtan nézzünk körbe a Szavak helyett webáruházban. Itt számos termék közül választhatjuk ki a legszebb darabot, legyen szó bármilyen alkalomról. A rendelhető anyák napi szobrok a nyugalmat, a szeretetet, a szoros kapcsolatot és a békét szimbolizálják. Ennek köszönhetően pedig ikonikus darabok lehetnek a szüleink számára.

A kisebb faragványok csodálatos gesztusok útján próbálják átadni az öröm és a boldogság érzését. A figurák emlékeztetőül szolgálnak édesanyáink számára, akiknek az emlékeit biztonságba szeretnénk helyezni.

 

Susan Lordi művészete

 

A webáruházból beszerezhető prémiumkategóriás figurák és szobrok egy részét Susan Lordi, amerikai művész tervezte és formálta meg. Az ő célja az volt, hogy valami olyat alkothasson, amely szeretetet sugároz. Ezzel az érzéssel már mindenki találkozott az élete során, így édesanyánk számára sem lesz idegen az átadott szobor jelentése.

 

Az “Anya és lánya” darab például remek meglepetés lehet erre az alkalomra. Ezzel meghitten ünnepelhetjük meg a szeretetet, amely a két fél között jött létre. Lordi a szoborsorozat minden egyes darabját igyekszik szabadon értelmezhetővé tenni, így válik igazán személyessé ez a faragvány is. Nyugodtan hagyjuk, hogy a megajándékozott személy maga fedezze fel a figura mögött rejlő üzenetet. Mivel ez egy rendkívül intim szoborsorozat tagja, amely lelki megnyugvást és bátorságot is közvetít, így a siker szinte garantált.

 

More Than Words alkotások

Nem szabad szó nélkül elmenni a More Than Words “Anyja Lánya” darabja mellett sem. Ez bármely anyának csodálatos meglepetés lehet, hiszen egyedi és szívhez szóló. A szülőjét ölelő kislányt ábrázoló figura pasztellárnyalatban készült el, amely kiválóan beilleszthető a lakás bármely helyiségébe. Ez az anyák napi szobor is az életünk egyik különleges pillanatát fejezi ki, amelyet a gyártó képes volt tökéletesen életre kelteni. Szívhez szóló apróság, akár szavak helyett is.

A termékeket természetesen nemcsak erre az alkalomra adhatjuk át, hiszen tökéletes meglepetésnek bizonyulhatnak születésnapra, karácsonyra vagy akár névnapra is. Amennyiben tehát csak egy apróságra van szükségünk, amelyet nyugodt szívvel adhatunk át édesanyánk számára, válasszunk egyet a csodálatos szobrok közül!

Ha teszett Önnek a cikk, ossza meg másokkal is!