Dzsudzsák Balázs távozik Debrecenből

Már csak az a kérdés, hogy a Honvédba, vagy az arabokhoz szerződik.

2021.06.09.

Habár az Eb-re nem kapott meghívót Dzsudzsák Balázs, az országban még mindig rengeteg rajongója van, így sokakat érdekel, milyen irányt vesz a pályafutása.

. Ami tény, hogy a segítségével az NB I-be visszajutó Debrecennél lejárt a szerződése, és ugyan nagyon sokat köszönhet a klubnak, a Bors úgy tudja, azzal anyagi okokból nem hosszabbít szerződést.

Jelenleg úgy tűnik, két lehetőség jöhet szóba a 108-szoros középpályás számára. Az egyik opció a Honvéd. A kispestiekhez barátja, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is csábítja Balázst, akinek az NB I-es csapat azért is lenne jó választás, mert szem előtt maradna, és egy kiemelkedő teljesítménnyel akár visszaverekedhetné magát a válogatottba az őszi vb-selejtezőkre. A megállapodás itt is az anyagiakon múlik, a Bors úgy tudja, hogy Dzsudzsák meglehetősen magas aláírási pénzt kér, ami még keresztülhúzhatja a számításokat.

Fotó: MTI

Itt jön képbe a másik lehetőség, mégpedig a szélső korábbi arab klubja, az al-Ain. Az emírségekbeli együttes a héten szerződtette Szerhij Rebrovot, a Fradi távozó vezetőedzőjét, aki sajtóhírek szerint egy évre 4 millió eurós (1,39 milliárd Ft) fizetésért írt alá, és kijelentette szívesen dolgozna együtt Dzsudzsákkal.

ripőst

Ha teszett Önnek a cikk, ossza meg másokkal is!