Elfogták a pécsi trafikot kirabló tamási férfit (videó az elfogásról!)

2021.04.13.

A férfi ez év március 24-én 18 óra 40 perc körül Pécsett, a Petőfi utcában bement egy dohányboltba, ahol egy késsel a kezében a bevételt követelte az eladótól. Miután megkapta a pénzt, elmenekült a helyszínről. Az eset során nem sérült meg senki.

A rendőrök a rablásnál használt kést, valamint az elkövető felsőruházatát a helyszín közelében egy szemeteskukában megtalálták, és lefoglalták.

Beazonosítását követően a rendőrök április 10-én este a lakásán elfogták a rablással gyanúsítható 21 éves tamási férfit. Előállították a Pécsi Rendőrkapitányságra, majd kihallgatták gyanúsítottként. A lakásban megtartott kutatás alkalmával a nyomozók egy tetőtéri szoba falán több olyan kézzel írt papírlapot is találtak, amelyek tartalma egyértelműen arra utalt, hogy a férfi Pécs területén további bűncselekményeket akart elkövetni.

A férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték a gyanúsított letartóztatását. Ellene felfegyverkezve elkövetett rablás miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság – számolt be az ügy fejleményeiről a police.hu.

 

 

Ha teszett Önnek a cikk, ossza meg másokkal is!