Elküldték a pécsi edzőt, Márton Gábort a Mol Fehérvár FC-től

2021.02.17.

A labdarúgó NB I.-ben szereplő Mol Fehérvár FC bejelentette, hogy szerződést bontott Márton Gábor vezetőedzővel. Mártonnal együtt Takács Lajos pályaedző és Victor Moore erőnléti edző is távozik.

Távozott az OTP Bank Ligában harmadik helyen álló MOL Fehérvár FC vezetőedzői posztjáról Márton Gábor, a Vidi közös megegyezéssel bontotta fel az edző szerződését.

A székesfehérvári klub honlapján olvasható szerdai közlemény szerint a szakemberrel közös megegyezéssel szerződést bontottak, segítői, Takács Lajos pályaedző és Victor Moore erőnléti edző szintén távoznak az egyesülettől. A Fehérvár FC emlékeztetett rá, hogy Márton Gábor tavaly júliusban vette át a csapat irányítását, és 28 tétmérkőzésen 13 győzelem, 8 döntetlen, 7 vereség volt a mérlege.

A közlemény szerint a szombaton sorra kerülő, Diósgyőr elleni bajnoki mérkőzésre Szalai Tamás pályaedző készíti fel a fehérvári együttest, és ő ül majd a kispadon is. A Fehérvár FC 21 forduló után 9 győzelemmel, valamint 6-6 döntetlennel és vereséggel harmadik a bajnoki tabellán, a hátránya 17 pont a címvédő és listavezető Ferencvárossal szemben.

 

pnl

Ha teszett Önnek a cikk, ossza meg másokkal is!