Félmilliót kap a nyomravezető a budapesti trafikrablás ügyében, videó

2020.10.26.

Csoportosan elkövetett fegyveres rablás miatt folytat nyomozást a BRFK a videón látható ismeretlen tettesek ellen. A három maszkos férfi tavaly november 27-én 18 óra 45 perckor bement az egyik XVIII. kerületi dohányboltba, és a bevételt követelte az eladótól.

 

A nő a fenyegetés hatására átadta a kasszában lévő pénzt. A három férfi pedig a zsákmánnyal elmenekült a helyszínről. A bűncselekmény során személyi sérülés nem történt.

 

A budapesti rendőrfőkapitány bruttó ötszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki az ügyben. Az összeg annak fizethető ki, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személyek kilétével kapcsolatban olyan konkrét adatot vagy információt tud szolgáltatni, amely a nyomozást eredményre vezeti és az elkövetők azonosítását, felelősségre vonását közvetlenül elősegíti.

 

Fontos tudnivaló, hogy a rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a budapesti rendőrfőkapitány fenntartja.

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Szervek Rablási Osztálya kéri, hogy aki az elkövetőkkel kapcsolatban, jelenlegi tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-443-5000/32-379-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

videó itt

 

Ha teszett Önnek a cikk, ossza meg másokkal is!