Hogyan lendülj túl a kellemetlen helyzeteken - az ágyban?

2020.02.14.

Veled is előfordult, hogy gázos helyzetbe kerültél, mikor végre lekerültek a ruhák? Esetleg szó szerint is? Ez más környezetben inkább mókás, mint kellemetlen, de van az a szituáció, amikor az ember inkább az ágy alá süllyedne.

 

Miért libidógyilkos?

 

A többség számára egy kis baki az egész este végét jelenti, hiszen elszáll az önbizalma és meglehetősen kínosan érzi magát. Ez nagyon rossz reakció, hiszen ennek igazán kárát láthatja a kapcsolat, sőt, akár a nemi vágy is visszahúzódhat, ami senkinek sem kedvező. Éppen ezért próbáljatok meg egy kis nevetéssel, mókával átlendülni az esetleges ciki helyzeten.

 

Vannak olyan dolgok, amik egy kis odafigyeléssel kiküszöbölhetőek, így nem kell miatta aggódni és kellemetlenül érezni magatokat. Ilyen például a száj és az intim területek higiéniája, aminek hiányában meglehetősen lelombozó élményben lehet részetek. Az esetleges kellemetlen szituációban kerüljétek azt, hogy kinevessétek egymást, mert az a bizalom rovására mehet.

 

Melyek lehetnek a legkellemetlenebb pillanatok az ágyban?

 

Szellentés: Az egyik leggyakoribb opció a kellemetlenségekre. Persze nem kell rajta csodálkozni, mert szex közben mindenképp nyomás nehezedik a hasra, ami így előszeretettel szabadul meg a felesleges levegőtől. Egy kis feromonos füstölő csodákat tehet még a legkellemetlenebb szagokkal is.

 

A hüvely furcsa hangjai: Hasonlóan gyakori a hüvely által keltett furcsa hang. Mivel néha óhatatlanul is beszorul a levegő, az csak úgy tud távozni, hogy pózt váltotok, vagy kiszorítjátok belőle. Okot ad némi mosolygásra.

 

Túl nedves vagy túl száraz: Előfordulhat, hogy a testetek nem engedelmeskedik a vágyaitoknak, azaz hiába minden vágy, nem lesz elég nedves odalent. Ilyenkor egy kis síkosító használata gyorsan orvosolhatja a helyzetet. Ha pedig az aktus után az ágyneműn több nedves foltot tapasztaltok, ne érezzétek magatokat kínosan, inkább legyetek rájuk büszkék, mert tökéletesen mutatja a vágyatokat egymás iránt. A mosógép pedig csodákra képes.

 

Anális, orális örömök: Az anális szexért nem mindenki rajong, így semmiképp ne tegyetek semmit anélkül, hogy megbeszélnétek előtte. Ha mindketten benne vagytok, akkor nem érhet meglepetés vagy csalódás, csak fő a fokozatosság. Orális kényeztetés esetén a leggyakoribb az öklendezés, ami teljesen természetes. Kiválthatja egy túl mély mozdulat vagy egy kellemetlen íz, illat. Ne feledjétek! Fő a higiénia!

 

Korai magömlés, mervedési zavar: Hiába, az emberi test néha nem azt csinálja, amit agyban elterveztek. Ha túl jó, akkor könnyen bekövetkezhet a korai magömlés. Ha pedig nem állsz készen, akkor hiába kívánod mindennél jobban, a szerszámod sem fog engedelmeskedni. Szerencsére ma már mindkét problémára van megoldás.

 

Problémák az óvszerrel: Hiányzik a rutin a felhelyezéshez? Semmi gond, fedezzétek fel együtt! Esetleg rosszul tettétek fel és bent maradt? Csak nyugalom, először próbáljátok meg kiszedni otthon (néhány nyomó mozdulat csodákra lehet képes, és persze edzésnek sem utolsó), ha nem megy, akkor irány az orvos!

 

Ezek a leggyakoribb ciki helyzetek az ágyban, de ahogy látszik, egyik sem végzetes és visszafordíthatatlan. Nagyon fontos, hogy az empátia és a jókedv sose hagyjon el titeket!

(X)

Ha teszett Önnek a cikk, ossza meg másokkal is!