Vállalom intézményének, cégének pécsi és dél-dunántúli területi képviseletét

2021.07.15.

A gazdasági, közéleti, politikai élet szereplőivel napi kapcsolatokkal rendelkező, jogász, ingatlanszakértő, kommunikációs szakember lehet a segítségére pécsi székhellyel, vállalkozási szerződés alapján!

Ha szüksége lehet arra, hogy ügyfelei közvetlen helyi, személyes kapcsolatot tudjanak tartani egy jój felkészült szakemberen keresztül az Ön cégével, válassza a legjobb megoldást!

A területi képviseletben mit ajánlok Önöknek?


1.,

A Partner meglévő ügyfélkörének a gondozása, konkrét feladatokról, célokról való tájékoztatás, a kapcsolat folyamatos segítése, problémáinak megoldása. Napi rendszerességgel érdeklődés az ügyfél felé, személyes tárgyalás, telefonos megbeszélés és e-mailen folytatott kommunikáció.

2.,

A Partner által adott tájékoztató anyagok, ismertetők betanítása, ezzel kapcsolatos előadások megszervezése és lebonyolítása.

3.,

Területi közelség, elérhetőség, azonnali személyes kapcsolat biztosítása a Partner ügyfeleinek, a jobb kapcsolattartás és kommunikáció érdekében, ezzel az ügyfél bizalma és az együttműködés erősíthető. Igen, a Partnernek van pécsi, vagy dél-dunántúli képviselője és azonnal az ügyfél rendelkezésére tud állni.

4.,

Új ügyfelek szervezése a Partner számára, a megfelelő célcsoportok tervezése, felmérése és lelátogatása a Partner által nyújtott feltételek szerint és eszközökkel. A Partner és a potenciális ügyfél közötti tárgyalások megszervezése. Üzleti ajánlatok összeállítása és megküldése a potenciális ügyfeleknek.

5.,

Jogi tanácsadás, új jogszabályok, vagy meglévők ismertetése, elmagyarázása, a gyakorlatban való használat bemutatása, szemléltetése a Partner érdekeinek a figyelembe vételével, azt középpontba helyezve.

6.,

Megfelelő kommunikációs lehetőségek megoldása, esetleges kampányok lebonyolítása, reklámok elhelyezésének a legjobb helyi megoldása, ezek értékelése. A helyi médiával való együttműködés, kapcsolattartás.

7.,

A helyi politikában, közéletben, gazdaságban szerepet játszó személyekkel kapcsolattartás a Partner érdekeinek megfelelően, velük tárgyalások megszervezése. Lobby tevékenység.

Szalaiusz Consulting

szalainlcs@gmail.com

Ha teszett Önnek a cikk, ossza meg másokkal is!